Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


100 éve történt

A Titanic története

100 éve történt, hogy a Titanic jéghegynek ütközve elsüllyedt. Most 2012-őt írunk, és újra egy luxushajó balesetének a híre járta a világot. Homokpadra (zátonyra) futott a Costa Concordia  hajó. A két hajó katasztrófájával kapcsolatban olyan megérzésem volt, hogy összefüggés van a két eset között….  A megérzésem nem csalt… A történelem ismétli magát… Ez olyan mint a divat; másképpen, de „vissza köszönnek” egyes események, vagy olyan, mintha már egyszer megéltük volna.., megéltük a múltat, vagy jártunk a jövőben..

 

titanic.jpg

Titanic

Számmisztikailag összehasonlítottam a két eseményt; így elég sok hasonlóságot tapasztaltam, pláne a kapitányokkal kapcsolatban; no de nem vágok elé a következtetésemnek. Ez mind az én megítélésem; amivel biztosan sokan fognak vele egyetérteni, de sokan „blődségnek” fogják mondani; de beszéljenek a számok!

concordia.jpg

Costa Concordia

A Titanicot 31.-én kezdték el építeni (Megjegyzésem: A 31-es szám világi vagy anyagi szempontból nem szerencsés. Ez a szám a személytől függően lehet egészen jelentős, de lehet közömbös is az illető akaratától, vágyaitól függően), a Costa Concordiát 13.-án .(Megjegyzésem: A 13-as szám tervek, helyek megváltozását jelenti. A földindulás,a pusztulás száma. A "Csontváz", vagy a "Halál" képével szimbolizálják.) érte baleset ( tükörszám, mindkettő összege 4! Megjegyzésem: a feng shuiban a halál szót idézi ) A Titanic és a  Costa Concordiát is éjfél előtt érte a baleset. Mindkét hajó léket kapott; a Titatnic jéghegynek ütközött, a Concordia homok zátonyra futott. (szerintem nem csak homok volt ott; az ugyanis nem hasítja fel a lemezt 70 m hosszan!) A Titanic hossza 9-et, a Concordia hossza 11-et ad ki! Ami a Vénusz - Nap szekvenc száma! És végűl.. a kapitányok; Titanic: Edward John Smith; Concordia: Francesco Schettino  száma  is végűl 8-at ad ki! (A 8-as számú személyek sok nehézséggel találkozhatnak az életben. A sors megszabja útjukat az egyetemes egyensúly törvényének értelmében: minden cselekedet kivált valamilyen ellenkezést, minden szónak van visszhangja, semmi nem marad fizetség nélkül.)
Lehet, hogy más összefüggés, hasonlóság is található a két eset között.Ehhez várom az Önök észrevételeit az alábbi hozzászólásokban. Az utólagosan feltett megjegyzéseimet Cheiro könyvéből vettem.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.